www.verkennemerland.nl/contact en brochure


Libel: platbuik

Amsterdamse Waterleidingduinen
nog meer verKennemertochten

Landgoed Elswout
voorwaarden en boekingen

Vogelmeer
contactverKennemerlandgids: Wilma
Wilma van den Heuvel
Natuur- & Cultuurgids
www.verkennemerzorg.nl

U loopt onder begeleiding van een gids. De route wordt nauwkeurig uitgekozen en voorbereid. Toch neemt u deel aan deze excursie volledig op eigen risico. De gids noch verkennemerland is aansprakelijk voor enig letsel of schade dat u oploopt. 

Voor boekingen van een verKenningstocht naar een paradijs in Kennemerland stuurt u ons ruim van te voren een e-mail, zodat wij de wandeling kunnen afstemmen op uw wensen. Voor contact op de dag zelf krijgt u van de organisatie een telefoonnummer.

De gidsen van verKennemerland zijn ervaren, gediplomeerde rondleiders die vele excursie's in Zuid-Kennemerland hebben georganiseerd in de gebieden van het Nationaal Park Zuid-Kennemerland, Staatsbosbeheer, Huis te Manpad, Natuurmonumenten, Waternet (AW-duinen), het Noordhollands Landschap of Thijsse's Hof.

Aan vele medewerkders van diverse nationale of multinationale bedrijven, onderwijsinstellingen, bestuurders, ngo's, maar ook aan particulieren hebben de gidsen enthousiast verteld over de mooie natuur & cultuur van Zuid-Kennemerland.

Brochure van verKennemerland (pdf-bestand) download.

Excursie aanvragen? Stuur ons een e-mail met uw wensen:


Gidsen:
Wilma van den Heuvel, Antoinette Haan en/of Huib Koel.


 verKennemerland     Zandvoortselaan 331     2116 EM  Bentveld     KvK 53665104